Hollywood Smile

Hollywood Smile – vi ger dig ett nytt leende

Drömmer du om ett Hollywood Smile, vitt leende med en jämn tandrad? Vi kan hjälpa dig att uppnå drömmen om ett nytt leende efter dina önskemål och individuella förutsättningar. Med hjälp av våra moderna estetiska behandlingar kan du få ett filmstjärneleende. Skalfasader, tandblekning, tandimplantat, tandreglering eller en kombination av flera metoder kan ge ditt leende en ny glans.

Med en Hollywood Smile-behandling kan vi förbättra ditt leende – och ditt självförtroende och din vardag.

Låt oss hjälpa dig att höja självförtroendet med ett Hollywood Smile. Välkommen att kontakta oss idag för att boka tid för konsultation.


Kompetens och erfarenhet inom estetisk tandvård

Om du inte är nöjd med utseendet på dina tänder är det oss du ska vända dig till, oavsett om du tycker att de är sneda, missfärgade eller nedslipade. Vi har hög kompetens och lång erfarenhet inom estetisk tandvård och har som mål att alla som kommer till vår mottagning ska kunna le utan hinder.

Kom förbi för en konsultation, där kan vi gå igenom vilka möjligheter du har att få ett Hollywood Smile.Vi ger dig ett individuellt anpassat behandlingsförslag. Med den moderna tekniken som finns idag finns stora möjligheter att förbättra ditt leende – och därmed ditt självförtroende och din vardag. Osynlig tandreglering, skalfasader – vi kan ge din tandrad ett lyft på flera olika sätt.

hollywood smile skalfasad

Ursprung och kostnader

Uttrycket Hollywood Smile kan härledas till det glamorösa och perfekta leendet som är en självklarhet bland skådespelare i drömfabriken i Los Angeles. Begreppet föddes redan i Hollywoods gyllene era då skådespelare fick sina tänder fixade för att passa en bild av skönhet och framgång på vita duken. Dessa behandlingar har inte blivit mindre vanliga under senare år heller.

Hur mycket en Hollywood Smile-behandling kostar varierar beroende på vilka behandlingar som passar just dig. Kostnader för konsultation, tandblekning, skalfasader, implantat, tandreglering och annat kan ingå i priset.

Hollywood Smile – så går det till

Grundlig undersökning

Inledningsvis bokar du en grundlig undersökning hos en tandläkare för att säkerställa att dina tänder är fria från karies, tandsten och inflammation. Vid upptäckt av något av dessa problem måste det åtgärdas innan en Hollywood Smile-behandling kan övervägas. Därefter bokar du en konsultation med en tandläkare som bäst passar dina individuella behov och önskemål.

Konsultation och planering

Under konsultationen kommer tandläkaren att noggrant undersöka dina tänder, lyssna på dina önskemål och förväntningar samt föreslå en behandlingsplan som är skräddarsydd efter dina behov. Vid behov av olika behandlingsmetoder för att uppnå det önskade resultatet kan du komma att träffa specialiserade tandläkare under behandlingens gång.

Förfinande av leendet

Tandblekning

Vid missfärgade tänder rekommenderas tandblekning för att återställa en jämn och vit nyans. Det finns flera alternativ för tandblekning, inklusive laserblekning och skenblekning för hemmabruk.

Tandreglering

För att korrigera ojämna eller trångställda tänder kan tandreglering vara nödvändigt för att uppnå ett jämnt och rakt leende. Genom olika metoder för tandreglering flyttas tänderna gradvis till önskad position.

Fasader och kronor

Skalfasader, tillverkade av porslin eller kompositmaterial, appliceras på framsidan av tänderna för att förbättra deras utseende. De kan användas för att behandla missfärgningar, sprickor eller skador samt för att ändra formen och storleken på tänderna.

Hollywood Smile – fördelar

  • Ett estetiskt lyft. En Hollywood Smile-behandling erbjuder enastående möjligheter att förbättra ditt leende. Genom att eliminera missfärgningar, ojämnheter och täthet mellan tänderna kan du uppnå ett attraktivt och självsäkert leende.
  • Ökat självförtroende. Att ha ett strålande leende kan markant öka din självförtroende och göra dig mer avslappnad i sociala sammanhang.
  • Hållbara resultat. Exempelvis skalfasader och kronor erbjuder bestående effekter som med rätt vård kan bibehållas i upp till tjugo år.
  • Individuellt anpassade planer. En kvalificerad tandläkare kommer att skräddarsy en behandlingsplan som är exakt anpassad efter dina unika behov och önskemål. Det innebär att du får en skräddarsydd lösning som tar hänsyn till din nuvarande tandhälsa och dina önskade resultat.

Vår kompetens ger dig trygghet

Om du är intresserad av att lyfta dina tänder till Hollywood-nivå är det viktigt att du anlitar en kompetent tandläkare som oss. Inte minst för att det är viktigt att känna till potentiella risker och biverkningar som alltid kan uppstå vid kosmetiska och medicinska behandlingar. Beroende på vilken typ av behandling man väljer så kan det finnas viss risk för exempelvis skador på emaljen, samt infektioner och inflammationer.

Genom att du anlitar oss ökar du chansen att uppnå ett vackert, hållbart och säkert resultat med ditt Hollywood Smile.

Vi levererar det mesta inom tandvård

Få den perfekta tandraden hos oss! Vår erfarna och kunniga personal är dedikerade till att erbjuda toppmoderna tandvårdstjänster. Vi är specialister inom tandimplantat och kirurgisk tandvård, vi levererar även allmänna tandvårdstjänster för att säkerställa din munhälsa. Med vår helhetslösning får du allt från konsultation till skapande och placering av din skräddarsydda tand, direkt på vår klinik. Uppnå det kändisvackra leendet du alltid drömt om med oss.

Välkommen till den ultimata destinationen för din Hollywood Smile! Boka in en konsultation redan nu så hjälper vi dig.

Modern tandvård med fokus på allmänhälsan