Våra behandlingar

Estetisk tandvård

För att du ska kunna känna dig nöjd med ditt leende erbjuder vi flera typer av estetisk tandvård utöver skalfasader. Ett exempel är tandblekning. Vi placerar en gel på tanden och bleker med ett speciellt lampljus. Blekningen sker vid flera tillfällen och du kommer att kunna se dina tänder bli vitare steg för steg. Skäm bort dig med ett riktigt Hollywood-leende.

Allmäntandvård

Kom till oss på regelbundna undersökningar! Vi erbjuder rutinundersökningar där vi gör en grundlig kontroll av dina tänder, det bästa sättet att bibehålla en god tandhälsa. Vi kontrollerar din tandsituation och utformar sedan vid behov en behandlingsplan. Du är välkommen att kontakta oss för att boka en tid för en undersökning.

För optimal tandhälsa bör du gå på kontroller och rengöringar regelbundet. 

Vi rekommenderar att du gör det åtminstone 1-2 gånger per år. Sådana här rutinunderökningar utförs i förebyggande, profylaktiskt, syfte och där ingår bland annat behandling hos tandhygienist eller EmundDo, en metod där vi rengör fickor och inflammerade implantat med diodlaser.

Kirurgi

Tandimplantat av titan och zirkonia, extraktion, bone augmentation surgery, behandlingar med ultraljud – vi erbjuder en rad moderna och effektiva tandkirurgiska ingrepp som förbättrar din tandhälsa både på kort och lång sikt. Alltid utan metaller och miljö- och hälsofarliga ämnen.

Invisalign

Invasalign är den osynliga tandställningen! Den är genomskinlig och byts ut varannan vecka. Tänderna flyttas successivt tills vi har uppnått det önskade slutresultatet. En helt smärtfri behandling som kommer att ge dig det leende du förtjänar. Våra erfarna tandläakre är experter på Invisalign och kan ge dig bästa möjliga behandling.

Amalgamsanering

Har du en gammal lagning av amalgam? Vi kan ta bort denna giftiga metall ur din mun. Vi utför behandlingen med ett stort säkerhetstänk, och både personal och patient är försedda med säkerhetsutrustning när det gamla amalgamet saneras.

Laser

Med hjälp av modern dental laser kan vi utföra en mängd olika behandlingar på ett smärtfritt sätt. Med lasern förbereder vi tänder för fyllning och möjliggör smärtfria behandlingar av parodontit.

övriga behandlingar skalfasad

Modern tandvård med fokus på allmänhälsan