Om oss

Till oss är alla välkomna

Vi erbjuder allt från grundläggande allmäntandvård till avancerade implantat, estetisk tandvård, fillers och amalgamsaneringar. Vi har flera år av lyckade resultat och har skaffat många återkommande patienter som litar på att vi tar hand om deras tänder.

Hos oss är alla välkomna – barn, vuxna och äldre. Alla våra medarbetare är utbildade och erfarna inom sina områden och vi är anslutna till Försäkringskassan.

Vid svårare fall samarbetar vi med duktiga specialister som kan hjälpa oss i behandlingen.

Bekväm och smärtfri tandvård

Vi sitter i ljusa lokaler i Stockholm och har tillgång till den modernaste utrustningen för att kunna erbjuda en så bekväm och smärtfri tandvård som möjligt. Våra tandläkare har erfarenhet av alla områden inom tandvård och även av att behandla patienter som känner obehag inför att gå till tandläkaren.

Vi vill erbjuda en tandvård med fokus på omtanke och delaktighet, med dig som patient i fokus. Oavsett om du vill besöka oss för en estetisk behandling med skalfasader eller behöver en tandmottagning att återvända till för regelbundna undersökningar så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Klinikens målsättning är att hitta en balans för att hitta ett så naturligt, frisk och vackert utseende som möjligt. Och självklart att våra patienter har en god tandhälsa!

En tandläkare som ser hela människan